Bom Sucesso, Portugal

Resort i toppklass

Pool och jacuzzi

Gym & spa

Spela på 5 banor ! 

28 dagars boende inklusive 20 rundor golf på 5 banor- 24995:-

Gäller: 1/11-2023 – 31/3 – 2024 

sept/okt 2023 samt mar-juni 2024: 28995:- 

  • 1 rums design villor med terrass
  • Städas varje vecka.
  • 45 min från Lissabon
  • Eko område på 280 hektar
  • 16 rundor golf på Bom Successo, Royal Obidos Golf Club, Praiá Del Rey, West Cliffs och Campo Real.
  • lägg till 9 hål på eftermiddagen utan kostnad
  • Fria range bollar
  • Pool på området
  • 10 min till stranden
  • Bo 4 personer i en 2 rumsvilla med 4000:- rabatt dvs 20995:- per person i lågsäsong.

Välkommen till Bom Successo – ett design paradis med massor av golf och sol

 

Denna magnifika design anläggning är något alldeles extra beläget norr om Lissabon. En helt ny anläggning med topp golf alldeles vid Atlanten. Området ligger nära den medeltida staden Obidos och bredvid stranden.

Anläggningen består av 280 hektar och innehåller townhouses, hotell och Spa. Med oss bor du i townhouse med 1 sovrum, fullt utrustat kök, terrass, tv och öppen spis. På området har du tillgång till utomhus pool och bilen parkerar du enkelt vid huset. Lägenheten städas 1 gång i veckan och då byter man även lakan och handdukar. Är ni flera som reser kan ni bo i en två rums lägenhet och då blir det ca 4000:- kronor billigare per person. Maten handlar du på super mercado ca 10 minuter bort. I princip är allt hälften sy dyrt som hemma – så du sparar mycket trots att du äter väldigt god mat kombinerat med bra drycker. Vårt golf paket innefattar alltså 5 banor och du spelar 20 rundor – dom första tre förbokade av oss. Vill du spela 9 hål till på eftermiddagen går det också bra – ingen extra kostnad. 

Detta är en pärla och du får en härlig vistelse ca 45 min norr om Lissabon. 
Med Bom Successo som bas har du också ett ypperligt läge för utflykter till kultur historia, härliga strandbad och många trevliga restauranger i den charmiga staden Obidos.

Fri Golf på 5  banor !
Bom Sucesso har en fantastisk layout, som följer principerna i god golfdesign. Banan är designad av Donald Steel
och mäter 5884 meter från klubbtee. De första 9 hålen är av lite snällare karaktär med de avslutande 9 ligger i kuperad terräng. Design husen kantar fairways. De flesta hålen går genom kuperade dalar med en massiv mängd träd. Tanke har getts till banans längd, vilken utmanar alla golfare. Från vit tee, kommer detta att vara en bana svår nog att bemästra även av världens bästa spelare. Från främre teena, blir banan perfekt för alla typer av golfare. Greenerna är härligt utmanande. Du möts av flera underbara vyer och en fantastisk utsikt över landskapet. 

Royal Obidos Golf Course 

Golfbanans layout mäter 6.695m från back tee. Här sätts alla golfares kunskaper på prov.
Det första hålet, en generös dogleg höger, är en spektakulär kombination av hål med utsikt över lagunen Lagoa de Óbidos. Signaturhål på första nio är det 3:e. 144m från Gul Tee, ut till en ö-green, med den fantastiska Óbidos lagunen i bakgrunden. De sista nio hålen har utsikt över Atlanten. Sex av hålen är belägna i ett ekosystem av sjöar förbundna av forsande strömmar. Höjdpunkten på sista nio är 18:e, 490m Par 5 från gul tee, med panorama utsikt över hål nio, med klubbhuset och havet utanför. Klubben har bra restaurang, lounge, barer och shop.
Utsikten över Atlanten är magnifik och här kan du beskåda underbara solnedgångar.
Nu ingår även Praiá Del Rey, West Cliffs och Dolce Campo Real i paketet! 

Vi ordnar med de första starttiderna för din komfort som säkerställer en bra start. Tillkommer vagn som kostar ca 5:- euro per runda.

Från 24995:-

Kostnad för flyg tillkommer
Få kostnadsfri offert

Bom Sucesso

Få en kostnadsfri offert på Bom Sucesso, Portugal

Aktiviteter

4 + 12 =