Cascades, Portugal

Resort i toppklass

Stora fina  lägenheter

Pool och jacuzzi

Prisvärda mysiga restauranger

Gym, spa och utflykter

Cascades – 28 dagar från 10495:-

Priset gäller 1/10 – 2019 – 4/4 2020INKLUSIVE  jul och nyår.  Priset är person och inkluderar boende i 1 rumslägenhet med städning 1 gång i veckan inklusive byte av lakan och handdukar. Gratis Wifi och parkering framför dörren gör detta boende enkelt och säkert.

Lägg till utsikt mot pool för din lägenhet : Tillägg 1500:- per person
Uppgradera till en 2 sovrumslägenhet på 100-120 m2 med två badrum: 14995:- per person

5 Stjärnig resort i Algarve – alldeles bredvid Lagos ca 3 mil från Faros flygplats.  Välkommen till Cascades Wellness och lifestyle resort. Vackert beläget nära den historiska staden Lagos, ovanpå klipporna vid imponerande Ponta da Piedade, ett vackert havslandskap skapat av naturen under 1000 tals år med klippor, grottor och naturliga öar.

Cascade är en vacker lyxresort som nu är din bostad den närmsta månaden. Framröstad som resenärernas val 2013 på Tripadvisor! I en Morisk miljö som upprätthåller de portugisiska traditionerna finner du här en mjuk och följsam design som passar väl in med landskapet. Det 5 stjärniga komplexet innehåller lyxiga lägenheter med 1 sovrum, 1 badrum och fullt utrustade kök inklusive diskmaskin. En mäktig pool, fullt utrustat gym och Cascades Sports akademi gör denna anläggning komplett.  Range, stora pitch och putt områden samt flera tennisbanor. Sport centret erbjuder också ett brett urval av aktiviteter såsom yoga, pilates, bergsvandring, cykling och personlig träning. Runt hela området finner du vackra säkra gångstigar, cykel och löpbanor som går utmed kusten genom pittoreska städer med vackra vyer. Här kan du också få guidade turer och hyra cyklar för att utforska området. Du kan också njuta av SPA området, ta en ordentlig workout och sedan äta och dricka gott i någon av restaurangerna.  Cascades i Portugal är en pärla som du vill återvända till år efter år.

Palmares Golf klubb – 10 Greenfees kostar 6290:-

I den naturliga ”Amfiteatern” i bukten av Lagos har Robert Trent Jones II skapat den utmanande Palmares med tanke på tävlingsgolf, men som också är ett nöje för semester golfaren. Det finns många utmaningar, speciellt från de vita utslagsplatserna. Onyria Palmares Golf består av tre 9 håls slingor som du kan kombinera själv. Varje slinga, Alvor, Lagos och Praia, har sin egen unika karaktär och prägel.

Boavista Golf klubb – 10 Greenfees kostar 6290:- 

Omgiven av ett kuperat landskap finner du denna utmanande ondulerade bana som blickar ut över den vackra historiska staden Lagos. Här spelar du i en naturlig blandning av mandel, fikon och olivträd med böljande fairways. Här finner du många intressanta hål och signaturhålen är de båda spektakulära och krävande par 3 hålen. 6 hålet går över en stor ravin till en green i flera nivåer och så har vi 11:e som kräver en bra ”carry” över vatten. Samtidigt som utsikten är vacker så förstår du att denna banan är lämpad för en medelgolfare eller bättre. I och med sin ondulering så är det en bra motion att bära eller dra och du kan med fördel hyra golfbil här.

Från 16785 :- inklusive boende och 10 rundor golf per person

Kostnad för flyg tillkommer
Få kostnadsfri offert

Cascades

Få en kostnadsfri offert på Cascades, Portugal

Aktiviteter

10 + 14 =