Nau Salgados, Portugal

Resort i toppklass

Egen villa på 100m2

Pool och jacuzzi

Prisvärda mysiga restauranger

Gym, spa och utflykter

28 dagar boende inklusive 12 rundor golf på 3 banor: 18995:- 

Nau Salgados – 28 dagar golf inklusive 12 rundor på tre banor från 18995:-

Priset gäller 1 oktober 2023 – 31 mars -2024

Beläget i ”hjärtat” av Herdade dos Salgados Resort. Nau Salgados består av ett lägenhetsområde som är utlagt runt en vacker Medelhavs inspirerad trädgård och omgiven av ett luftigt område. Anläggningen omges av 7 utomhus pooler och ett område av vackra radhus med sina egna pooler och terrasser.

Detta område är i sin tur omgett av ett parkliknande område med vackra träd som inramar Salgados golf banan. Det finns dessutom ett gym och spa med intilliggande tennisbanor och fritt spel. Arkitekturen i Nau Salgados är modern i sin stil och smälter in i naturen på ett fint sätt med en miljövänlig design.

Stranden, havet och alla olika fritidsaktiviteter är bara några steg bort från din lägenhet. Bara ljuset och värmen av medelhavs solen och den friska luften från havet skapar ett speciellt lugn och avslappning, alla förutsättningar för en minnesvärd semester!

Från det du anländer till det du skall återvända kommer Nau Salgados att tillfredställa alla dina behov och önskemål. Efter frukost på din privata balkong med morgonsolen värmande ditt ansikte promenerar du ner till den gyllene Salgados stranden med mjuk finkornig sand.

Besök gärna de naturliga lagunerna där du finner mer än 150 olika fågelarter, ta en lunch vid poolen och därefter en simtur i någon av de 7 olika poolerna. Njut av ”happy hour” vid lounge baren på hälso- klubbens takterrass och ät sedan middag på någon av de två moderna restaurangerna. Detta är ett litet urval av hur din dag kan se ut när du bor på Nau Salgados.

12 rundor golf ingår 

Du spelar på Morgados, Alamos och Salgados. 

Salgados, Morgado och Álamos Golf banor

Salgados golf ligger nära Albuefeira, i ett skyddat naturreservat. Denna omgivning erbjuder golfaren en unik upplevelse. Den ständiga havsutsikten är närvarande och ger en ytterligare dimension till naturupplevelsen. Banan passar utmärkt för medelgolfare och nybörjare från gul tee. De riktigt duktiga golfarna får en fin utmaning från vit tee som mäter 6079 meter. Här finner du också range, putting green, bar, omklädningsrum och restaurang.

Morgado ligger bredvid apelsinlundar och vacker orörd natur under Monchique bergen i Morgado. Golfbanorna har visat sig vara populära sedan de öppnade 2003. Den blandade terrängen har formats till en fin golfbana. De första nio hålen är platta och löper genom en dal med vatten i spel på 5 av hålen. De sista nio är av mer kuperad karaktär. Huvuddragen i banan är de breda, högkvalitativa fairways som innehåller stora och många bunkrar och stora gröna greener. Utsikten från den något förhöjda 18:e tee ner mot det rustika klubbhuset är underbar med en mängd bunkrar på vardera sida av fairways vilket gör hindren enkla att se. Faciliteterna på golfklubben är utmärkta. Banan mäter 6399 meter från vit tee och har par 73.

I Alamos möts du av härliga naturomgivningar. För dig som vill komma ut på landet i Algarve, har här en gömd pärla. Systerbanan Alamos är belägen i det vackra orörda böljande landskapet Dos Álamos, vilken ger en härlig variation av hål med vissa snäva böljande fairways och greener med sluttningar som kommer att sätta ditt golfspel på prov. Banan mäter 5683 från vit tee och har par 71.

Alamos är en attraktiv kontrast till Morgados, då den inte är så lång och har hälften så många bunkrar. Man ska inte luras då banan har smala fairways med naturliga element, små onduleringar med täta buskar, kommer betydligt mer in i bilden. Detta är 2 perfekta banor för Longstay med lite olika svårighets grader.

Från 14995:-

Kostnad för flyg tillkommer
Få kostnadsfri offert

Nau Salgados

Få en kostnadsfri offert på Nau salgados, Portugal

Aktiviteter

13 + 9 =