Praia D′El Rey, Portugal

Resort i toppklass

Moderna lägenheter

Fri golf på 2 banor 

Boka till frukost paket

 

 

28 nätter inklusive fri golf på två banor:

 

 

  • 30495:- Gäller 1 nov 2023 – 31 mars 2024
  • 28 nätters boende i 2 sovrums lägenhet
  • Köp till frukost paketet för 2995:-
  • Icke golfare har 6000:- rabatt i lågsäsong
  • Hyr vagnar för hela vistelsen : 995:-
  • Fri tillgång till pooler

Topp boende och härlig golf !  Spel på  Praia Del Rey och West Cliffs ingår. 

Alla våra lägenheter är självhushåll och möblerade med en mycket hög standard. Du bor i en luftig två sovrums lägenhet i ”The Village”. Alla lägenheterna har satellit-TV, stereo, fullt utrustat kök och badrum. Vid ankomst får du dessutom ett litet mat paket. Du handlar enkelt mat och goda drycker i super mercado som ligger inom 10 min bilväg. Prisnivån här är i princip hälften mot vad vi betalar hemma i Sverige för mat, dryck och restaurangbesök. Med det bästa är solen, ljuset och de underbara morgnarna som du vaknar med fågel kvitter och vet att du har en härlig dag framför dig i sol och med goda vänner !

Du lever privat i din egen lägenhet med hotell service. Städning varannan dag och byte av sängkläder 2 ggr per vecka gör att du kan njuta av en perfekt semester! Man kan äta både frukost, lunch och middag inom området, om man inte vill laga själv.

Här får du solsken året runt, en mästerskaplig links bana, lyxigt boende, tjänster i världsklass och en mängd upplevelser för dig att avnjuta. Anläggningen ligger längs en vacker sandstrand, mindre än en timme från Lissabon. Praia D’El Rey är perfekt integrerad i ett område av skyddade naturlandskap bland frodiga fairways. Här njuter du av den fantastiska havsutsikten och närheten till den vackra kusten. Detta boende kommer ni absolut att gilla. Vi anser att du här får mycket bra boende kombinerat med topp golf på två banor. Självklart är vädret något svalare än om du är i södra Spanien men det kan uppvägas av Portugals härliga karaktär. För de flesta av oss som lämnar regn och rusk är detta ett underbart väder som passar för golf, cykel utflykter och allmän sightseeing. Ring oss – så skall vi berätta mer och dela med oss av våra tips ! 

Golf Ingår på två fina banor ! 

Praia D′El Rey Golf Course

Praia D’ El Rey är utan tvekan en av de mest fantastiska golfbanor i Europa. Belägen bland tallskogar och böljande sanddyner, med spektakulär utsikt över Atlanten och Berlengas öarna strax utanför .

Golfbanan med 18 hål ritades av den kände amerikanske golf arkitekten Cabell B. Robinson och invigdes den 14 juni 1997. Djupa bunkrar, sluttande greener och sanddyner står i skarp kontrast med böljande fairways, vilket blir utmanande för alla typer av golfare.

Här får du en härlig blandning av golf hål. En del hål bland mäktiga sanddyner och andra bland doftande tallar.
Praia D’ El Rey är rankad bland de bästa golfbanorna i Europa av Golf World Magazine. Det är en av Portugals populäraste golf banor för både privata och sponsrade evenemang.
Golfbanan har en blandning av seaside och parklandskap, med ett par på 73, vilket ger dig en härlig upplevelse.

West Cliffs Golf Course

Golfbanans layout mäter 6.695m från back tee. Här sätts alla golfares kunskaper på prov.
Det första hålet, en generös dogleg höger, är en spektakulär kombination av hål med utsikt över lagunen Lagoa de Óbidos. Signaturhål på första nio är det 3:e. 144m från Gul Tee, ut till en ö-green, med den fantastiska Óbidoslagunen i bakgrunden. De sista nio hålen har utsikt över Atlanten. Sex av hålen är belägna i ett ekosystem av sjöar förbundna av forsande strömmar. Höjdpunkten på sista nio är 18:e, 490m Par 5 från gul tee, med panorama utsikt över hål nio, med klubbhuset och havet utanför. Klubben har bra restaurang, lounge, barer och shop.

Utsikten över Atlanten är magnifik och här kan du beskåda underbara solnedgångar.

Från 30495:- i 2 rums lägenhet

Kostnad för flyg tillkommer
Få kostnadsfri offert

Praia D′El Rey

Få en kostnadsfri offert på Praia D′El Rey, Portugal

Aktiviteter

2 + 6 =