Malaga City, Spanien

Centrala Malaga – 28 dagars boende

Lyxiga nya lägenheter

Kombinera golf med kultur 

28 dagars boende –
Vinter 2023/ 2024
Från 18495:- P.P

1 rums lägenhet:

September: 21995.-
Oktober: 19995:-
November: 18495:-
December: 19495:-
Januari: 19500:-
Februari: 20495:-
Mars: 21995:-

 •  Luftiga lägenheter 40- 55 m2
 • Helt ny renoverade med kök
 • Modern design
 • Centralt på lugn gata
 • Platt-TV & fritt Wifi
 • Städning 1 g / vecka
 • 24 hrs parkering nära
 • 37 museum bara i Malaga
 • Picassos födelsestad
 • Ligger vid Placa Merced
 • Gemensam takterrass
 • Uppgradera till 2 sovrums lägenhet om 55 m2 – För  8000:- per person

 

Vårt nya boende i Malaga ligger helt perfekt !

Malaga har en fantastisk historik och är verkligen en pärla att ha som bas. Här kan du promenera en hel månad i alla mysiga gränder och du kommer att upptäcka nya butiker och restauranger varje dag. Faktum är att vi tycker Malaga är den perfekta basen för att få city livet med alla Tapas restauranger och spännande kulturutbud samtidigt som du har all golf och utflykt helt nära inpå.

Vi har hittat ett par helt nybyggda lägenheter som ligger i ett kulturskyddat hus alldeles bredvid Placa Merced som är mycket centralt och nära till allt. Här bor du, och kan laga din mat, tvätta och bara ta det lugnt efter dina olika utflykter. Lägenheterna är moderna i design, nybyggda i tre våningar. Se bilder längre ner. Du kommer in i ett öppet vardagsrum , kök och har ytterligare ett separat sovrum och dusch / Wc. Väljer du att bo på 1.a våningen så är det handikapp anpassat och har inga trösklar eller liknande. Huset har hiss. Säkert och fräscht boende till ett mycket vettigt pris.

Har du bil så parkerar du bara uppför gatan i ett 24/7 garage där du kan säkert förvara dina golfklubbor då det är bevakat. Månadskostnad för parkering är Ca. 300  Euro och vi hjälper dig att boka.

Malaga har så mycket att erbjuda. Födelseort för Picasso med hela 37  museum och olika kultur historiska platser att besöka. Men även den nya marinan Muelle 1 är underbar med restauranger, museum, båtutflykter, sin lilla strand och en härlig miljö att vistas i. Utbudet av restauranger är enormt och det är mycket mer genuint än de stora turist orterna som Palma eller liknande. Här träffar du spanjorer som äter sin lunch för 10 Euro inklusive förrätt, huvudrätt, efterrätt samt ett glas vin eller öl ! Du tittar ut över havet och vet att det är 0 grader i Sverige, själv sitter du med en kall öl och har drygt 18 grader varmt samtidigt som du tittar ut över havet. Oslagbart!

Från Malaga kommer du enkelt ut på A7 och kommer till många golfbanor inom en timme. Bara 15 min bort ligger Parador som vi också jobbar med ( Spanish Open 2010), men du har exempelvis bara 45 minuter ner till Golfdalen i Marbella. Eller ta och gör en skidutflykt – du är i Sierra Nevada på mindre än två timmar. Vi hjälper dig med Golf i Marbella och alla banor du önskar eller så tar vi dra mest förslag till dig . Räkna med att 10 rundor golf kostar ca 8500:- på banor som Parador, Valle Romano, El Paraisio, Chaparall, och Los Naranjos.

Malaga har väldigt mycket att erbjuda och vi är glada att vara första Longstay företaget ut med denna fina vistelse.

Välkommen att maila oss för mer information!

Spela Golf i Malaga på Paradores GC

Oktober 2023 mars 2024 :

 • Spela  6 rundor för 5900:- kr

Övrigt

 • Extra runda 900:- per person
 • Förbokade start tider av oss

Paradores GC

Välkommen till sköna Malaga och den äldsta banan i Andalusien. Grundad 1925 av Prinsessan Beatrice med länkar till det engelska kungahuset startade banan med 9 hål och har sedan dess utvecklats. Banarkitekt Tom Simpson ( Turnberry, Muirfield, Ballybunion) ansvarade för utbyggnaden till 18 hål och gav banan sin nuvarande sträckning som idag är par 72, 6173 m. Flera stora tävlingar har hållas här och banrekordet är från 1999 av Jimenez.  PGA har regelbundet tävlingar här och senast Open de Andalucia 2010 och 2011. Banan har idag 27 hål och ligger alldeles vid stranden där den lite enklare 9 håls slingan passar alla typer av golfare och har inget hcp krav samt ett avslappnat tempo. Efter 9 hål är det en koisk som serverar svalkande drycker. Här finns också övnings områden, proshop och en trevlig restaurang. Banan ligger ca 10 min från centrala Malaga. 

Total kostnad för boende från 18495:-

Kostnad för flyg tillkommer
Få kostnadsfri offert

Malaga City

Ta mig till destinationen

Få en kostnadsfri offert på Malaga City

12 + 5 =