Marina Club Lagos Algarve Portugal

28 dagars boende – SPA ingår varje dag ! 

Lägenheter med balkong

Spela upp till 8 olika golfbanor

Restaurang, bar och Pool

5 min Promenad till gamla stan

28 dagars boende – i 60m2 lägenhet

1/10 -2021 – 30/4-2022: 7995:-p.p.

NYHET: inkludera 5  rundor på Boavista, 2 på Espiche  Golf samt 5 på Palmares Golf: Pris per person: 16995:-
Tillägg 2 sovrums lägenhet : 2695:-
( 90m2 lägenhet)
Trevliga ljusa lägenheter med 1 eller två sovrum. Tillägg Poolview 30:- dag

 

 • Fullt utrustade kök med spis och micro, städning varje dag
 • SPA med pool ingår varje dag 1,30 hrs
 • Gym och massage
 • Säkert område med 24 hrs reception
 • Bar med Happy hour och egen restaurang
 • Utomhus pool (ej uppvärmd) och solstolar
 • Fritt Wifi
 • Hund ej tillåten
 • Gratis parkering i garage
 • Vi ordnar transfers mellan hotellet och Faro flygplats

 Köp till 15 rundor golf golf på Palmares 27 hålsbana – Topprankad i Algarve för endast 9995:- eller spela Espiche Golf 15 min bilväg som har en makalös utsikt och naturskön bana. Vi erbjuder paket med 5 rundor som spelas under 7 dagar för endast 2400:-Läs mer nedan ! 

 

 

 

Boendet i Marina Club

Boendet som ligger i direkt anslutning till Lagos Marina är mycket uppskattat. Här bor ni som par eller kompisgäng perfekt med nära till
allt. Faktum är att dom första restaurangerna och barerna ligger 2 minuter bort och sedan fortsätter ni över gångbron kommer ni in i gamla stan som erbjuder 100 tals mysiga ställen allt från färsk fisk till fine dining. Marina Club har sin egen bar ”happy hour” samt trevlig restaurang som är öppen från frukost till middag.

Lägenheterna som är luftkonditionerade har utsikt mot trädgård eller Lagos. Mot extra tillägg ( 30:- p.p dag) garanteras ni poolview.
Pentry med spis, mikrovågsugn, brödrost samt annan köksutrustning gör ditt boende bekvämt. Lägenheterna är ljust inredda med stora glasytor och alla har balkong. Tv med internationella kanaler. Marina Club har också ett SPA som du som boende har tillgång till gratis varje dag ! 
Poolområdet är stort och har plats för många soldyrkare. Se bilder längre ner. Med Marina Club har du ett perfekt, säkert och fantastiskt läge att utgå från. Det absolut bästa här är att när du parkerar bilen går du till allt, restauranger, barer och din supermercado. Det är något man uppskattar efter en skön runda golf eller en bra dag på stranden.

Din bil parkerar du säker i garaget på området och du har 24 timmars reception. Det finns en frukost restaurant som är öppen året om med utsikt över marinan som sedan övergår i cafe under dagen och kvällen. 

Bara några minuter bort har du också en super market med mat och dryck, färsk fisk och kött och allt du kommer att behöva för din vistelse i Lagos. Ett extra plus är att priserna här är 30-50% billigare vilket gör det till ett rent nöje att handla. 

Det finns också mycket bra utflyktsmål i närområdet. Vill du till en liten strand med cafeer rekommenderar vi Praia Luz som bara ligger 10 minuter bort. Mycket mysig liten strand med små restauranger och genuin bebyggelse. 

Kontakta oss för mer information – ett alternativ till detta boende är Boavista som ligger alldeles bredvid på golfbanan. 

15 rundor golf – 9995:-

1/10 – 2020 – 31/3 – 20201 

 • Du spelar på Palmares 27 håls bana – Rankas som nr 26 i Europa
 • Eget klubbhus med restaurang
 • Range, putting green och chippingarea
 • Nydesignad 2010 av Robert Trent Jones Junior
 • Trevlig bana som passar alla typer av spelare
 • 3 stycken 9 håls slingor med varierande karaktär nära havet
 • Välj till flera banor i området:
  4 rundor på trevliga Boavista kostar 4195:-  

Golf i Lagos

 

Banan blev designad 1970 av Frank Pennink och har varit ett känt
Landmärke för alla golfare sedan dess. 2010 byggdes många av hålen om
Av Robert Trent Jones Jr. Banan blev helt färdigställd 2011. Sedan dess har banan erhållit lång utmärkelser för sitt fina läge och kvalitet. Enligt Golf Digest är banan rankad topp 3 i Portugal och har under 5 år utsetts till Portugals bästa av andra klubbar. Från klubbhuset har du en underbar utsikt
över atlanten och vidsträckta stränder. I det lilla mysiga klubbhuset byggt helt i trä serveras frukost, lunch och middag. Här finner du också proshop med all utrustning. Vid vårt senaste besök våren 2018 träffade i klubbchef
Och gick igenom banan som höll fin kvalitet. Anses vara bästa banan i området. Espiche Golf är en naturskön bana som öppnades 2012 och är designad av Peter Sauerman. Det är en Par 72 som ligger naturskönt i bergen vid Lagos

 

Med utsikt över havet från flera av hålen. Hela banan är Eco friendly och har vunnit många priser för sin design och varsamhet mot naturen. På klubben har du putting green, driving range och short game area. Klubbhuset är en vacker byggnad som vann pris 2015 för vackrast i Portugal. Deras restaurang har fått flera priser för sin design och kvalitet. Här kan du spela
flera rundor och vårt special pris gäller 5 rundor under 7 dagar som du köper
För 4195:- kronor. Då ingår även Golf bil !  

 

Total kostnad för boende från 7495:-

Kostnad för flyg tillkommer
Få kostnadsfri offert

Marina Club lagos

Ta mig till destinationen

Få en kostnadsfri offert på Marina Club Lagos

Aktiviteter

3 + 8 =