Marina Club: Algarve

Centralt boende i Lagos stad 

Lägenheter med balkong

Restaurang, bar och Pool

28 dagars boende – med 12 golfrundor på 3 banor. 1/10 2023 – 30/4 20244 

Totalt 12 rundor varav 5   på Boavista, 2 på Espiche samt 5 på Palmares Golf: Pris per person: 23990:-

Tillägg 2 sovrums (90 m2)lägenhet : 2695:-
Tillägg Poolview: tillägg  30:- dag per person
Enbart boende: 
1/10 -2023 – 30/4-2024: 14290:- Per person

 • 50 m2 lägenhet med balkong
 • Pentry med spis och micro
 • Städning varje dag
 • SPA med pool ingår varje dag 1,30 hrs
 • Säkert område med 24 hrs reception
 • Bar med Happy hour och egen restaurang
 • Utomhus pool (ej uppvärmd) och solstolar
 • Fritt Wifi 
 • Hund ej tillåten
 • Gratis parkering

Ett alternativ är att köpa 10 rundor golf golf på Palmares 27 hålsbana – Topprankad i Algarve för endast 9995:- eller spela Espiche Golf 15 min bilväg som har en makalös utsikt och naturskön bana. Vi erbjuder paket med 5 rundor  för endast 3995:- Läs mer nedan ! 

 

 

 

Boendet i Marina Club.

Boendet som ligger i direkt anslutning till Lagos Marina är mycket uppskattat. Här bor ni som par eller kompisgäng perfekt med nära till
allt.

Faktum är att dom första restaurangerna och barerna bara ligger 2 minuter bort och fortsätter ni över gångbron kommer ni in i gamla stan som erbjuder mängder av mysiga ställen allt från färsk fisk till fine dining. Marina Club har sin egen bar ”happy hour” samt trevlig restaurang som är öppen från frukost till middag.

Marina Club är en 4 längad resort med poolen i mitten. Här finns sviter, 1 bäddrums och 2 bäddrums lägenheter. Området är säkert och har en trevlig atmosfär.

Lägenheterna som är luftkonditionerade har utsikt mot trädgård eller Lagos. Pentry med spis, mikrovågsugn, brödrost samt annan köksutrustning gör ditt boende bekvämt. Lägenheterna är ljust inredda med stora glasytor och alla har balkong. Tv med internationella kanaler. Marina Club har också ett SPA som du som boende har tillgång till varje dag. Wifi är bäst i huvudbyggnaden. Vi har påpekat detta för ledningen som sagt man skall förstärka. Bra att veta. Poolområdet är stort och har plats för många soldyrkare. Se bilder längre ner. Med Marina Club har du ett perfekt, säkert och fantastiskt läge att utgå från. Det absolut bästa här är att när du parkerar bilen går du till allt, restauranger, barer och din supermercado. Det är något man uppskattar efter en skön runda golf eller en bra dag på stranden.

Din bil parkerar du kostnadsfritt mitt emot Marina Club och du har 24 timmars reception. Det finns en frukost restaurant som är öppen året om med utsikt över marinan som sedan övergår i cafe under dagen och kvällen.

Bara några minuter bort har du Pingo Doce, en super market med mat och dryck, färsk fisk och kött och allt du kommer att behöva för din vistelse i Lagos. Ett extra plus är att priserna här är 30-50% billigare än hemma vilket gör det till ett rent nöje att handla.

Det finns också mycket bra utflyktsmål i närområdet. Vill du till en liten strand med cafeer rekommenderar vi Praia Luz som bara ligger 10 minuter bort. Mycket mysig ort med en liten strand, små restauranger och genuin bebyggelse.

Kontakta oss för mer information – ett alternativ till detta boende är Boavista som ligger 5 minuter bort alldeles bredvid golfbanan.

10 rundor golf – 9995:-

1/10 – 2023 – 31/3 – 2024

 • Du spelar på Palmares 27 håls bana – Rankas som nr 26 i Europa
 • Nybyggt  klubbhus med restaurang
 • Range, putting green och chippingarea
 • Omdesignad 2010 av Robert Trent Jones Junior
 • Trevlig bana som passar alla typer av spelare
 • 3 stycken 9 håls slingor med varierande karaktär nära havet
 • Välj till flera banor i området:
  4 rundor på trevliga Boavista kostar 2995:-  Du kan också spela Alamos, Mogados och Salgados med oss. 

Golf i Lagos

Banan blev designad 1970 av Frank Pennink och har varit ett känt Landmärke för alla golfare sedan dess. 2010 byggdes många av hålen om Av Robert Trent Jones Jr. Banan blev helt färdigställd 2011. Sedan dess har banan erhållit lång utmärkelser för sitt fina läge och kvalitet. Enligt Golf Digest är banan rankad topp 3 i Portugal och har under 5 år utsetts till Portugals bästa av andra klubbar. Från klubbhuset har du en underbar utsikt över atlanten och vidsträckta stränder. I det lilla mysiga klubbhuset byggt helt i trä serveras frukost, lunch och middag. Här finner du också proshop med all utrustning. Vid vårt senaste besök våren 2019 träffade vi klubbchefen och banan som höll fin kvalitet. Anses vara bästa banan i området. Espiche Golf är en naturskön bana som öppnades 2012 och är designad av Peter Sauerman. Det är en Par 72 som ligger naturskönt i bergen vid Lagos

Med utsikt över havet från flera av hålen. Hela banan är Eco friendly och har vunnit många priser för sin design och varsamhet mot naturen. På klubben har du putting green, driving range och short game area. Klubbhuset är en vacker byggnad som vann pris 2015 för vackrast i Portugal. Deras restaurang har fått flera priser för sin design och kvalitet. Vi hjälper dig med start tider.

 

Total kostnad för boende från 18290:-

Kostnad för flyg tillkommer
Få kostnadsfri offert

Marina Club lagos

Ta mig till destinationen

Få en kostnadsfri offert på Marina Club Lagos

Aktiviteter

6 + 12 =