Valle Romano, Spanien

Lägenhet med stor balkong

Restaurang alla dagar

Spela två topp banor

28 dagar Boende -inklusive 10 rundor golf: 13995:- kr

16/11-2021 till 14/2-2022,  feb och maj 2022 och 15-23 /9 – 2021. 
15/2-30/4 samt 24/9-15/11 – 2020
15295:-

 • Mycket fräscha 2 rums lägenheter 60 m2
 • Bästa läge högst upp + 250:- 
 • Fullt utrustat kök med disk och tvättmaskin, spis och ugn
 • Stor möblerad balkong i  västerläge
 • Svensk & internationell TV + Viasat Golf
 • Vackert klubbhus öppet till 2200 hrs varje dag serverar frukost – middag
 • 10 min till Estepona stad & många trevliga restauranger
 • Bra range med pitch och putting green
 • utomhuspool ( ej uppvärmd)
 • Bra  gym med olika redskap
 • Gratis parkering utanför lägenheten
 • Gratis Wifi i hela området
 • Du kan ha gäster mot 200:-dygn i tillägg. Rabatt för icke golfare : 7000:- 
 • Middag varje kväll: + 210:-
 • Frukost/ middag : + 300:- 

 

Boende i Valle Romano

Här finner du drygt väldigt moderna och fräscha lägenheter  med vacker utsikt mot bergen och medelhavet. Vi har haft många kunder här och alla gillar verkligen boendet och den lugna miljön. Du bor 10 minuter från Estepona alldeles bredvid Golfbanan och från din stora terrass har du en underbar utsikt. Boendet är i stora rymliga lägenheter på 60 m2 med två sovrum, vardagsrum med matbord och 4 stolar samt soffa, fåtölj och soffbord, fullt utrustat kök med diskmaskin och tvättmaskin, kyl&frys samt 2 badrum med dusch. Alla lägenheter har modern värmeanläggning (ink AC) och städas 1 gång / vecka då du även får nya lakan. Du har även TV med internationella kanaler och Svensk tv samt Viasat Golf.  Vi besöker Valle regelbundet och är imponerade av kvalitet och service på både boende och golf. Dessutom lugnt och säkert.
Här kommer du att trivas ! På området finns en utomhuspool, padel court och gym. Klubbhuset ligger ca. 200 meter bort och erbjuder frukost lunch och middag. Ta en öl efter rundan, eller ät en middag – öppet varje dag till 2200. Från din stora balkong tittar du ut över hål 17 & 18 samt ser solnedgången i väster. Perfekt efter en bra runda i solen. I området, som är mycket lugnt  finns även reception och security dygnet runt. Mat och dryck handlar du enkelt 5 min från ditt boende. Om du vill ha omväxling från golfen rekommenderar vi en utflykt till Ronda eller Cadiz. Båda härliga dags utflykter med mycket historik och perfekta att göra på egen hand. Vi hjälper dig också hyra cykel en dag ( ca.13 Euro) och då utforskar du Estepona strand promenad på egen hand och njuter av en lunch i solen. Med oss får du ett fakta blad som ger dig en enklare och roligare vistelse. Det finns många utflykter att göra och receptionen ( bemannad till 2400 hrs  ) har alltid uppdaterade tips och är mycket hjälpsamma. Första dagen bjuder vi på frukost i klubbhuset  ! 

Vårt boende inklusive golf paket är en storsäljare och vi har alltid det bästa priset. Hittar du mot förmodan ett billigare pris matchar vi det plus att vi bjuder på en middag.  

Hundar är välkomna ! Max vikt 10 Kg och max 2 hundar. 3260:- per hund för 28 dagar. 

 

16 rundor golf  – ingår

 • Unikt paket exklusivt för Longstay Travel
 • I priset ingår 10 GF La Canáda,
  6 GF Alcaidesa ( varav 1 på Links)
 • Passar alla typer av golfare
 • Vi erbjuder 2 olika golfpaket !
 • Välj mellan spel på Valle Romano,  LaCanáda eller Alcaidesa – alla med fina klubbhus och prisvärda luncher
 • Möjlighet att köpa paket med 15 rundor Valle Romano: +1995:- i tillägg på grundpriset ovan. Högsäsong 3395:-
 • Fullutrustade klubbhus med prisvärd restaurang och shop
 • Bra träningsmöjligheter med range, pitch och putting
 • Vi hjälper till att boka extra banor såsom La Reserva, Finca Cortesin, El Paraisio, La Reserva, Valderrama, San Roque m.fl.

Golf i Valle Romano med omnejd

Vårt unika och exklusiva golfpaket beror på vår långa relation med management och klubbcheferna på de klubbar vi samarbetar med. 2021-22  har vi 2 olika golf paket. Grund paketet innehåller 16 GreenFees.  10 rundor på La Canáda och 6 rundor på Alcaidesa varav 1 på Links.  Det andra paketet innehåller 15 runfor på Valle Romano. Tillägg 1995:- på grundpris.  Valle Romano är en bana designad av CJ Robinson  ( samma som Valderrama) och passar alla typer av golfare. Banan är kuperad och håller hög klass med 5 tee´s per hål vilket ger mycket variation. Från banan har du underbar utsikt över både berg och hav. Denna banan är välskött och har många inspirerande hål som man vill spela flera gånger. Banan är alltid torr och har bra turf och greener. Vi har promenerat banan flera gånger men bil kan var ett alternativ då det finns några rejäla dalar.  La Canáda är en bana från 1982 med mycket historik och känsla. 5841 meter från gul tee och omgärdad av stora träd och med snabba greener samt underbar utsikt är det en bana du gillar. Banan har mycket prisvärd och bra restaurang som serverar tapas och lunch och ett stort. Alcaidesa är en 36 håls anläggning som ligger längs med kusten. Heathland är designad av den lände arktitekten Dave Thomas. Par 72 och 6373 m. Banan har breda fairways och några vattenhål. Underbar utsikt över medelhavet från flera hål. Links är från 1992 designad av Peter Aliss. Par 72 och 5866 m. Designen är mjuka linjer mot havet och över 2 km av banan går utmed stranden. Största utmaningen är vinden. Alla banor erbjuder vagnar och elbilar mot tillägg – special priser för våra gäster. La Canáda ligger ca. 20 minuter med bil från ditt boende. Alla banor är spelade av oss. Vill du, kan du naturligtvis också spela andra banor mot tillägg.Vi har ofta special priser och bra kontakt med många banor i området. Utbudet är enorm och det gäller att ha koll på vilka banor som är bra och prisvärda.Range kort x 10 kostar 15 Euro. Vagn 5 Euro. Ring oss så hjälper vi dig! 

Kostnad för 28 dagars boende samt 15 rundor golf på Valle Romano 14995:- kr

Kostnad för flyg tillkommer
Få kostnadsfri offert

Valle Romano

Få en kostnadsfri offert på Valle Romano, Spanien

Aktiviteter

5 + 13 =