VitaSol, Portugal

Resort i toppklass

Stora ljusa lägenheter

Pool, jacuzzi & Spa

Nära strand och Lagos

Flera bra golfbanor 

28 dagar från 12495:- 

 • 1 rums lägenhet
 • nära Lagos centrum
 • självhushåll
 • Reception 9-18 hrs
 • Wifi tillkommer
 • Air con och värme 
 • 2 sängar 
 • Kitchenette 
 • disk maskin
 • Kabel TV 
 • Salong eller terrass
 • utsikt mot Lagos

VitaSol Park – 28 dagar från 12495:-per person i lägenhet

Gäller 1 okt 2023 – 31 mars 2024 i en  sovrums lägenhet med självhushåll. 

Enkelrums lägenhet för en person : 6995:- 

Vital Sol Park ligger perfekt vid Lagos by som har ca 25000 innevånare och härliga stora stränder samt mängder med mysiga restauranger till väldigt förmånliga priser. Dessutom har du nära till golf, pool och den härliga atlanten. Detta är ett enkelt  och säkert boende som ger dig en fin bas för att njuta av värmen och solen till ett oslagbart pris. Vårt samarbete med Vital sol park sträcker sig många år tillbaka och dom är en mycket pålitlig partner med bra kvalité. VitaSol erbjuder lägenheter med självhushåll med stora, möblerade balkonger och panoramautsikt över den anlagda trädgården, bara 800 meter från Lagos Marina. Faciliteterna inkluderar en utomhuspool och tennisbanor.

De luftkonditionerade lägenheterna på VitaSol har modern inredning med trämöbler och klinker golv. Alla rum har en stor öppen planlösning vardagsrum och matplats samt kök med tvättmaskin. Här finns AC och lägenheten städas 1 gång per vecka då man byter lakan och handdukar. Ett plus är att du har fri parkering precis utanför och är inom räckhåll till många härliga aktiviteter. Receptionen är öppen varje dag mellan 0900-1800 och det är bevakat dygnet runt för din säkerhet. Wifi finns i receptionen och fås i lägenheten mot ett tillägg. 

Gästerna kan hyra en cykel för att utforska staden Lagos ( ca. 14 € dag ) och dess omgivningar. Barn kan ha roligt i barnpoolen och på lekplatsen. Varje morgon erbjuder VitaSol Park en internationell frukost. Det finns också en kiosk, som serverar ett urval av förfriskningar.

Meia Praia Beach ligger bara 1 km från VitaSol Park. Lägenheterna ligger 1,7 km från Lagos centrum, där gästerna kan besöka Ponta da Bandeira fästningen, guvernörens slott och Santa Maria kyrkan.

Mer info

 • Kommer inom kort

Palmares Golf Course – 12 rundor golf för 11495:-

 Priset gäller 1 oktober 2023 – 31 mars 2024. Vill du spela andra tider så bara kontakta oss. Vi har avtal med dom bästa banorna i området så du tjänar på att alltid boka med oss.

Palmares är en mycket välkänd och fin bana. Du väljer själv mellan 3 högklassiga 9 håls slingor. Detta är bästa banan i området och du har en fantastisk utsikt över atlanten från det lilla pittoreska klubbhuset i trä. I den naturliga ”Amfiteatern” i bukten av Lagos har Robert Trent Jones II skapat den utmanande Palmares med tanke på tävlingsgolf, men som också är ett nöje för semester golfaren. Det finns många utmaningar, speciellt från de vita utslagsplatserna. Onyria Palmares Golf består av tre 9 håls slingor som du kan kombinera själv. Varje slinga, Alvor, Lagos och Praia, har sin egen unika karaktär och prägel. Resultatet är en golfbana i hisnande vacker natur som är en fröjd att spela. Banan ny öppnade 18 hål för spel i oktober 2010 och banan har mognat på ett utomordentligt sätt.

 Vi kan även rekommendera Espiche Golf som har ett underbart klubbhus och en mycket fin bana. Den ligger lite uppe i bergen – ca 15 minuter bort – men är en favorit bland många av våra kunder. Här spelar du 5 rundor för ca  3500:– mellan 1 okt  2020 – 31 mars 2022. I  September månad kostar 5 rundo ca. r 4000:- 

Boavista är en mycket trevlig bana som du även kan bo på – se separat info på hemsidan. Golfen kostar 2650:- för 5 rundor.  Som du ser finns det många alternativ för golf och med Vitasol som bas har du det mest prisvärda boendet och stor flexibilitet för bra golf !  

 

Från 7495:-

Kostnad för flyg tillkommer
Få kostnadsfri offert

Vitasol

Få en kostnadsfri offert på VitaSol, portugal

Aktiviteter

4 + 4 =