VitaSol, Portugal

Resort i toppklass

Stora ljusa lägenheter

Pool, jacuzzi & Spa

Nära strand och Lagos

Flera bra golfbanor 

VitaSol Park – 28 dagar från 4495:-

Gäller 1 nov 2019 – 27 mars 2020 i en ensovrums lägenhet med självhushåll. 
Uppgradera till 2 sovrums lägenhet för endast 1200:- per person och månad ! 

Vital Sol Park ligger perfekt vid Lagos by som har ca 25000 innevånare och härliga stora stränder samt mängder med mysiga restauranger till väldigt förmånliga priser. Dessutom har du nära till golf, pool och den härliga atlanten. Detta är ett väldigt förmånligt och säkert boende som ger dig en fin bas för att njuta av värmen och solen till ett oslagbart pris. Vårt samarbete med Vital sol park sträcker sig många år tillbaka och dom är en mycket pålitlig partner med bra kvalité. VitaSol erbjuder lägenheter med självhushåll med stora, möblerade balkonger och panoramautsikt över den anlagda trädgården, bara 800 meter från Lagos Marina. Faciliteterna inkluderar en utomhuspool och tennisbanor.

De luftkonditionerade lägenheterna på VitaSol har modern inredning med trämöbler och klinker golv. Alla rum har en stor öppen planlösning vardagsrum och matplats samt kök med tvättmaskin. Här finns AC och lägenheten städas 1 gång per vecka då man byter lakan och handdukar. Ett plus är att du har fri parkering precis utanför och är inom räckhåll till många härliga aktiviteter. Receptionen är öppen varje dag mellan 0900-1800 och det är bevakat dygnet runt för din säkerhet. Wifi finns i receptionen och fås i lägenheten mot ett tillägg. 

Gästerna kan hyra en cykel för att utforska staden Lagos ( ca. 14 € dag ) och dess omgivningar. Barn kan ha roligt i barnpoolen och på lekplatsen. Varje morgon erbjuder VitaSol Park en internationell frukost. Det finns också en kiosk, som serverar ett urval av förfriskningar.

Meia Praia Beach ligger bara 1 km från VitaSol Park. Lägenheterna ligger 1,7 km från Lagos centrum, där gästerna kan besöka Ponta da Bandeira fästningen, guvernörens slott och Santa Maria kyrkan.

Palmares Golf Course – 15 rundor golf för 9995:- 

 Priset gäller 1 oktober 2019 – 31 mars 2020. Vill du spela andra tider så bara kontakta oss. Vi har avtal med dom bästa banorna i området så du tjänar på att alltid boka med oss.

Palmares är en mycket välkänd och fin bana. Du väljer själv mellan 3 högklassiga 9 håls slingor. Detta är bästa banan i området och du har en fantastisk utsikt över atlanten från det lilla pittoreska klubbhuset i trä. I den naturliga ”Amfiteatern” i bukten av Lagos har Robert Trent Jones II skapat den utmanande Palmares med tanke på tävlingsgolf, men som också är ett nöje för semester golfaren. Det finns många utmaningar, speciellt från de vita utslagsplatserna. Onyria Palmares Golf består av tre 9 håls slingor som du kan kombinera själv. Varje slinga, Alvor, Lagos och Praia, har sin egen unika karaktär och prägel. Resultatet är en golfbana i hisnande vacker natur som är en fröjd att spela. Banan ny öppnade 18 hål för spel i oktober 2010 och banan har mognat på ett utomordentligt sätt.

 Vi kan även rekommendera Espiche Golf som har ett underbart klubbhus och en mycket fin bana. Den ligger lite uppe i bergen – ca 15 minuter bort – men är en favorit bland många av våra kunder. Här spelar du 5 rundor för 2700:– mellan 15 nov 2019 – 15 feb 2020. September och oktober 2019 samt 16 feb – 31 mars 2020 kostar 5 rundor 3900:-.

Boavista är en mycket trevlig bana som du även kan bo på – se separat info på hemsidan. Golfen kostar 2350:- för 4 rundor. Morgado är också ett mycket uppskattat alternativ : 6 rundor för 4495:-. Som du ser finns det många alternativ för golf och med Vitasol som bas har du det mest prisvärda boendet och stor flexibilitet för bra golf !  

 

Från 6995:-

Kostnad för flyg tillkommer
Få kostnadsfri offert

Vitasol

Få en kostnadsfri offert på VitaSol, portugal

Aktiviteter

10 + 12 =